اصولگراها تن به کاندیداتوری ضرغامی میدهند؟ /۴چالش «آقا عزت»
خبرآنلاین /
عزتالله ضرغامی در صورت کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری باید با توجه به همه انتقاداتی که در طول ریاستش بر صدا و سیما متوجه او بوده، در ساختن چهره مردمیاش تلاش کند.
الهه محمدی: 10 سال تکیه بر صندلی ریاستِ غول رسانه ای ایران. این مهمترین سِمت مرد 57 ساله اصولگراست. عزت الله ضرغامی را همه با ریاستش بر سازمان عریض و طویل صدا و سیما می شناسند، با بخش خبری جنجالی 20:30، با مستندهای سیاسیِ "دیروز٬ امروز و فردا"، " رو به فردا" و "شناسنامه"، با گسترش شبکه های استانی، با استفاده از تاک شوهایِ مردم جذب کن و البته با مناظره های انتخابات ریاست جمهوری سال 88.
ضرغامی حالا دو سال است که از صحنه قدرت نمایی در صدا و سیما دور است اما از صحنه سیاست نه.در چندماه گذشته هر از چندگاهی خبری از آمدنش به انتخابات ریاست جمهوری سال 96به گوش می رسد و او هم بلافاصله می گوید «نمی آید»؛ «میگویند ستادهای انتخاباتی من در سراسر کشور تشکیل شده و دفتر مرکزی ستاد انتخاباتی نیز در خیابان جمهوری است؛ میگویند با یک مقام عالیرتبه دیدار انتخاباتی داشتهام و هر روز یک حرف و کار جدید درباره خودم میشنوم که خود از آن بیاطلاع هستم. شایعات مرتبط با کاندیداتوریام در انتخابات در حالی مطرح میشود که بنده هیچ اقدامی برای کاندیداتوری نکردهام و حتی به خودم اجازه ندادهام که به این موضوع فکر کنم.»
گرچه خودش خبرهای کاندیداتوری اش را مایه سرگرمیهای شبانه اش خوانده اما در مواقعی این نمی آیدهایش با قید «فعلا» همراه بوده است؛ قیدی که شاید چند ماه دیگر «نیامدنش» را وارد فاز «آمدن» کند.
هرچه که هستادامه خبر
- ۹۵/۱۱/۰۷
- ۲۸ نمایش